Hvorfor internett løser problemet med forbud

Det har i alle år vært politisk interesse i å forby ting. Og selvfølgelig har det også flere andre grunner, slik som helse og etikk. For selv om snus og tobakk alltid har vært lovlig i Norge, så har politisk styring strammet inn bruken for det. Spesielt har man sett endring fra røyken til mer snus. Og snus har foreløpig ikke de samme skadevirkningene som tydeligvis sigaretter og rullings har.

Men det er ikke bare fordi nikotin er skadelig at politikerne ønsker å få deg til å slutte, det handler også om at de ikke tjener nok på deg. Helst vil de at du både skal ha helseproblemer og bruke mer penger samtidig slik at de kan dra inn på avgifter og slikt. Men det kan du glemme nå, nå som du har gått over til mindre skadelig snus.

Velg porsjon og til og med nikotinfri snus

For mange gjelder det å ha noe der under leppa. Det er en slags vane i seg selv og mange får ikke til å starte dagen uten. Så velg snushjem.no – din snus på nett slik at du får flere fordeler med en gang:

  • Alt på ett sted
  • Slipper å rekke butikken (alltid åpent)
  • Lavere priser
  • Niktotinfrie alternativ
  • Alt leveres rett på døra

Selskapet bak snushjem.no har gode retningslinjer og følger gjeldende lover og regler. Alle priser er inkludert avgifter, så velg reduserte kostnader på din neste pris!

Politisk styring er bra – men det er lov å kose seg

Så lenge du tar dine forhåndsregler og snuser med måte, så er det alltid lov å kose seg. Enten det er en snus på “mårran” for å komme i gang, en snus til kjøreturen eller når du endelig kan senke skuldrene med fiskestanga i hånda. Det er fint at vi har politiske partier som regulerer hva som er sunt og skadelig, slik at også du kan dra nytte av de flotte tilbudene fra snushjem.no.

Politisk styring gir mye produkter

Det er ikke sikkert du liker politikk, men det har sine gode sider. De er faktisk med på å fremme utvikling. Og det er mye som er endret med snusen fra 50 år siden til i dag. Det betyr også at du får bedre produkter. Velg mellom hvit snus, løssnus, portionsnus eller nikotinfri snus av ulike anerkjente merker. Det vil du tjene på, slik at du kan unne deg den kosen du også fortjener.

notable