Hold orden på planene dine

Som politiker gjelder det å ha orden i sakene, og holde styr på både møter og rapporter, og du blir raskt avslørt av velgerne eller dine politiske motstandere dersom du ikke har oversikt over en sak. Her gjelder det altså å ha gode verktøy for å holde orden og få oversikt over ting, og disse verktøyene må være tilgjengelig overalt, enten du er hjemme eller på reise. Da er nettbaserte verktøy en god løsning, og her kan stratsys hjelpe deg.

Verktøy som sparer tid

På stratsys.com/no/ finnes det verktøy som er tilpasset ulike yrkesgrupper og behov, og ettersom det er mange som bruker systemene, er det ingen tvil om at de holder høy kvalitet. Brukervennlighet og tidsbesparelse er viktige argumenter for å velge nettbaserte tjenester fra stratsys. Har du orden på planer og rapporter har du mer tid tilgjengelig til de tingene som virkelig teller. Som politiker har du ofte en full timeplan, i hvert fall dersom du sitter som folkevalgt enten lokalt eller nasjonalt. La Stratsys.com/no/ forenkle arbeidsdagen din og gjøre det enklere å samarbeide med partikolleger både i nærheten og lenger unna.

Papirarbeid kan bety kaos

Mange av de godt voksne politikerne vil kanskje foretrekke papir og dokumenter, men papirrapporter og planer kan fort bli kaotiske, og det er lett å både miste papirer, blande dem sammen og kanskje glemme noen av papirene hjemme eller et annet sted. Verktøyene til Stratsys.com/no/ samler alt på ett sted, og du får tilgang til planer og rapporter både fra jobben, hjemmefra og på mobilen, dersom du trenger det. Det er slutt på å glemme ting hjemme, og det er også slutt på å sende papirbunker i posten. Du bare deler informasjonen via stratsys.com/no/, slik at alle som trenger det får tilgang.

Sikkerhet er viktig

Selvsagt er sikkerhet viktig når du skal dele ting på nettet, og stratsys setter naturligvis sikkerheten i høysetet. Du trenger ikke å bekymre deg for at uvedkommende skal få tak i det du deler med kollegene dine. Med stratsys kan du jobbe mer effektivt, og dette er en plattform som fungerer for folk på ulike nivåer, både innen arbeidslivet og politikken. Her kan både toppledere, mellomledere og medarbeidere bruke det samme verktøyet. Stratsys er tatt i bruk i mer enn 100 land, og har mer enn 227 400 brukere innen flere foretak og sektorer. Du kan se video på nettet eller bestille en demo for å få vite mer og finne ut hvordan verktøyene kan forenkle din hverdag innen politikken.

Tilstedeværelse teller mest

Hvis du spør vanlige folk hva de ønsker seg av politikerne, er det mer tilstedeværelse. De ønsker at politikerne snakker med dem og er interessert i deres hverdag. Da trenger du tid til å besøke velgerne og også de som ikke stemte på deg. Gode verktøy, som for eksempel stratsys.com/no/ gjør at du bruker mindre tid på rapporter og planlegging, og at du dermed har mer tid til nettopp å snakke med vanlige folk og lære mer om problemene deres.

notable